MUSIC
1.10.46
Lagu Sunda Paling Pas Menemani Saat Santai | Lagu Sunda Paling Enak 2018
3.996.083 views
Get Offers:

Fast Download

Description

Lagu Sunda Paling Pas Menemani Saat Santai
13 Lagu Sunda Penyanyi Perempuan Pilihan

Daftar Lagu :
01. Naon Lepatna
02. Cimata Cinta
03. Hampura
04. Mawar Bodas
05. Tega
06. Indung
07. Anjeung Dimana
08. Duriat Pegat
09. Talaga Remis
10. Carita Urang
11. Kembang Lamunan
12. Teuteup Jeung Imut
13. Budak Saha

Hayu urang ngamumule lagu-lagu sunda, lamun sanes ku urang sunda bade ku saha deui. HATUR NUHUN dulur!
Ulah Hilap Like, Subscribe sareng Share.

Subscribe Gratis : https://www.youtube.com/cha...

Download MP3